Mitiska REIM en Creating Retail Parks tekenen samenwerkingsovereenkomst

31/10/2018

Vooruitlopend op haar eerste acquisitie in Nederland hebben Mitiska REIM en Creating Retail Parks eerder dit jaar, tijdens de PROVADA, een samenwerkingsovereenkomst getekend ten behoeve van het asset management van haar projecten in Nederland. Creating Retail Parks zal in deze hoedanigheid als eerste aanspreekpunt fungeren.

Voor Boodschappencentrum De Lely in Arnhem zal SOM= het technisch beheer doen en tevens de beoogde (herontwikkelings)plannen technisch begeleiden. In samenwerking met de gemeente Arnhem en in overleg met de huurders zal het centrum in de komende tijd worden geoptimaliseerd.

Partijen kijken nog uit naar extra mogelijkheden waarbij het doel is om meerdere ‘value add’ locaties met een (toekomstige) GDV- of detailhandelsbestemming binnen Nederland te verwerven.

Projecten vanaf ca. 8.000 m2 kunnen worden aangeboden aan Creating Retail Parks.