Pets Place / Boerenbond opent nieuw op Woonboulevard Heerlen

21/10/2016

Heerlen – Pets Place / Boerenbond opent op Plein II van Woonboulevard Heerlen een nieuwe vestiging van ca. 1.900 m2 gelegen op de begane grond. De ruimte wordt gehuurd van CBRE Global Investors. De eerste huurperiode bedraagt 10 jaar. Er vinden op dit moment diverse gesprekken plaats met geïnteresseerde kandidaten voor de resterende naastgelegen unit.

Woonboulevard Heerlen is met ca. 120.000 m2 de grootste woonboulevard van Europa. Jaarlijks trekt de grootschalige winkellocatie meer dan 4 miljoen mensen en behoort daarmee tot een van de meest succesvolle boulevards. Circa 25% van de bezoekers is van Duitse en Belgische komaf. Vrijwel alle huurders bevinden zich sinds het begin op de Woonboulevard.

Pets Place / Boerenbond werd bij deze transactie geadviseerd door Colliers International. CBRE Global Investors werd bij deze transactie geadviseerd door Creating Retail Parks en MVGM Winkelmanagement.