Woninginrichting-Aanhuis.nl naar Woonboulevard Zevenaar

13/06/2016

Zevenaar – Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft een 5 jarige huurovereenkomst getekend met een huuringangsdatum van 1 januari 2017. Deze landelijke woonwinkel formule uit het hoogsegment neemt plaats op de bestaande woonboulevard en krijgt een in het midden prominent gelegen winkelunit van ca. 590 m2 begane grond.

Op dit moment winkelen Goossens Wonen en Slapen en Volta 51 op de Woonboulevard. Dit zijn ook formules uit het midden – hoogsegment, welke uitstekend passen binnen het hoogwaardige karakter van de winkellocatie.

Met de komst van de nieuwe afslag en het Factory Outlet Center, welke direct naast Woonboulevard Zevenaar worden gesitueerd, wordt de winkellocatie nog aantrekkelijker.

Er zijn nog enkele units op Woonboulevard Zevenaar beschikbaar, waarover op dit moment gesprekken worden gevoerd.

Verhuurder Immopartners Beheer werd bij bovenstaande transactie geadviseerd door Creating Retail Parks en DK Makelaars.